Sulten?

Se vår meny

Ha gjester?

Se vår cateringmeny

Tørst?

Vi har veldig godt utvalg av god drikke

Velkommen!

Vil du vite mer om oss?

Noe å feire?

Vi er gjerne vertskap for ditt selskap.

Ha selskapet ditt i banken

Banken egner seg ypperlig for selskaper, og vi kan dekke for opp til 55 personer, kontakt Karen-Marie for et godt tilbud. Nedenfor er noen forslag til menyer

Meny 1

Forrett:
Gravet laks med bakt rødbete, eple og sennepssaus

Hovedrett:
Confitert andelår med rødkål, pastinakkpuré og appelsinsaus.
Serveres med ovnsbakte poteter

Dessert:
Riskrem med bærsaus og ristede mandler

 485,-

Meny 2

Forrett:
Fiskesuppe med ovnsbakt kveite og blåskjell.

Hovedrett:
Ytrefilét av reinsdyr med pastinakkpuré, rosenkål, rødvinssaus og tyttebær. Serveres med ovnsbakte småpoteter.

 Dessert:
Brunostmousse med multesaus og ristet hvit sjokolade.

 565,-

Vi har åpent for julebord fra første helga i november, både for bedrifter og private lag. Velkommen!

Festmeny 1

Gravet laks med urtemajones, eple og pepperrot

———-

Hjortefilet med pastinakkpuré, sesongens grønnsaker, rødvin- og timiansaus og ovnsbakte poteter

———-

Sjokoladefondant med salt karamell og friske bær

Inneholder: F, S, M, G, SL, SN, E

565,- pr pers. Minimum 10 pers

Festmeny 2

Kremet fiskesuppe med sesongens fisk og skalldyr

———-

Andebryst med gulrotpuré, sesongens grønnsaker, rødvin- og appelsinsaus og ovnsbakte poteter

———

Pannacotta med bringebærsaus og marengs

Inneholder: F, M, SK, S

565,- pr pers. Minimum 10 pers

Festmeny og selskapsmeny serveres kun i Banken. Kom gjerne med en forespørsel  om du ønsker  annen mat

Innhold: G-gluten, E-egg, F-fisk, P-peanøtt, S-soya, M-melk, N-nøtter, L-lupin, B-bløtdyr, SK-skalldyr, SN-sennep, SE-sesamfrø, SLF-sulfitt, SM-smør, SL-selleri